Kinderpagina

Deze pagina is speciaal gemaakt voor de "Hollandsche” kinderen en natuurlijk ook voor alle andere kinderen die van paarden houden.

Je vindt hieronder informatie over het "Hollandsch" ponykamp, kinderfeestjes en alle andere leuke activiteiten die op de manege plaatsvinden voor jullie.


 

 

Wandel lessen voor de allerkleinsten
Hou je ook zo van pony’s maar ben je nog te jong om echt op paardrijles te gaan? Dan hebben wij de oplossing! 

Op verschillende data organiseert De Hollandsche Manege voor kinderen vanaf 3 jaar een wandelles. Je krijgt dan heerlijk een half uur wandelles op een lieve pony onder begeleiding van onze ‘ponyjuf’. Wel is het noodzakelijk dat jouw moeder, vader of iemand anders meeloopt om de pony vast te te houden. Rijkleding is natuurlijk niet nodig; een lekkere broek met (kap)laarzen is prima, wel moet je een cap dragen, dus als je een fietshelm hebt, neem die dan mee.

Om te zien wanneer de wandellessen worden georganiseerd kun je kijken op onze workshops en activiteiten kalender.

Opgeven kan door middel van een mail aan: adinda@dehollandschemanege.nl met als onderwerp: "Wandel les". 
 
 
Pony Plezier middagen 
 
Ook dit jaar ben je weer van harte welkom voor de Pony Plezier Middag. Voor de data kun je kijken op onze activiteiten en workshops kalender. De kosten bedragen € 40,--. Indien je in het bezit van een Stadspas bent bedragen de kosten zelfs maar € 2,50! Tijdens deze middag gaan we weer heerlijk ponyrijden, poetsen en spelletjes doen met jullie lievelingspony’s. 

Natuurlijk gaan we ook lekker patatjes eten want dat hoort bij een geweldige middag met de ponyschatjes.

Aan het eind van de dag ontvang je ook nog een leuke Hollandsche goodiebag met een leuke verrassing.

Opgeven kan via de email: adinda@dehollandschemanege.nl o.v.v. "Pony Plezier Middag datum".  
 

 

Hollandsch ponykamp: 

Ook dit jaar organiseren wij natuurlijk de ontzettend leuke Hollandsche Ponykampen.

Klik HIER  voor de 5 daagse Ponykamp folder.

klik HIER voor de  2 daagse ponykamp folder.

Starterspakketten: Vanaf de leeftijd van 8 jaar kan  je  beginnen met paardrijden op de Hollandsche Manege. Je kan dan gebruik maken van het starterspakket. Hierbij koopt je voor een voordelig tarief vijf lessen. Dit is een combinatie van lessen die je zelf kan samenstellen waarbij je de keuze hebt uit privélessen van een half uur en groepslessen van een uur. Echter, je start altijd met een half uur privéles zodat de instructeur jouw niveau kan inschatten.

 

Kinderfeestjes: Heel erg leuk zijn de kinderfeestjes. Paardrijden, taart, patat en veel plezier. Er zijn vele mogelijkheden. Download dan HIER  de speciale folder "Hollandsche” kinderfeestjes.

 

Bezoek de manege: Thans is het mogelijk om De Hollandsche Manege eens te bezoeken. Leuk als je een dagje naar Amsterdam gaat met jouw ouders want je kan heerlijk de paarden bekijken maar het pand is zo bijzonder en zo mooi dat het ook gelijk een leerzaam uitje wordt. De mooie film die speciaal gemaakt is over de manege kan je dan ook bekijken. Natuurlijk ben je ook met je schoolklas welkom; een spreekbeurt of een schoolreisje het is allemaal mogelijk. Wil je iets weten over toegangsprijzen en openingstijden kijk dan op deze website bij het levend paardenmuseum.

Vondelstraat 140       1054 GT      Amsterdam      020 618 0942